Новий Land Rover Defender став автомобілем Джеймса Бонда

Новини

Written by:

Готуючись до прем’єри Land Rover Defender нового покоління на автосалоні у Франкфурті в середині вересня, компанія опублікувала серію фотографій з різних етапів випробувань позашляховика, що проходять у всьому світі, але на всіх зображеннях прототипи закриті плівкою камуфляжу. Зараз у мережі з’явилося фото нового позашляховика, повністю позбавленого камуфляжу, зроблене, як стверджується, на знімальному майданчику останнього фільму про Джеймса Бонда, який вийде в прокат під назвою «Нема часу вмирати».

Судячи з знімка, новий Defender істотно відрізняється від попередника. Дизайн позашляховика розроблений у стилістиці нових моделей Range Rover. Передню частину автомобіля прикрашають незграбні квадратні фари і кілька невеликих горизонтальних решіток. Капот нового Defender здається нижчим, ніж у позашляховика нинішнього покоління, хоча характерні квадратні лінії кузова збереглися. Також на фото видно невеликі дзеркала на крилах, розширені колісні арки та вражаючий дорожній просвіт.

Відомо, що Land Rover Defender нового покоління буде доступний у конфігураціях 90, 110 і 130. Першим на ринок вийде середньорозмірний Defender 110. У моторну гаму увійдуть по три дизельні і бензинові мотори. Дизельну лінійку складуть 2.0-літровий чотирициліндровий агрегат потужністю 200 к.с., 2.0-літровий потужністю 240 к.с. та 3.0-літрова «шістка» потужністю 300 к.с. Бензинові модифікації будуть доступні з 2.0-літровим двигуном потужністю 300 к.с., 3.0-літровою “шісткою” потужністю 400 к.с. та з 404-сильною плагін-гібридною силовою установкою на базі бензинового мотора.

Comments are closed.